Winkel

Doe-het-zelvers en vaklui vinden hier alle kwaliteitsverven, actuele decoratie en duurzaam werkmateriaal; kwaliteitsproducten zoals ook door Tapigro worden gebruikt. Bij de Beter Woon Winkel kan u terecht voor een uitgebreid verfaanbod, behang, verf, gordijnen, zonwering meubelstoffen, soepele vloerbekleding en laminaatparket. We bieden het volledige plaatje aan.

Bovendien kan u er terecht voor de renovatie van oude zetels en voor op maat gemaakte lampenkappen in de door u gewenste kleur. De beter Woon winkel heeft alle kwaliteit in huis om u deskundig te helpen bij het decoreren van uw woning.

Verf

Het lijkt simpel als kleuren in perfecte harmonie naast elkaar staan, maar kleuradvies is een vak apart. We gidsen de klant graag op weg naar een geslaagde kleurcombinatie.

De praktijk leert dat het uitkiezen van de combinaties velen doet twijfelen en dat men verdwaalt in overvloed aan mogelijkheden.

Wil je een unieke kleur om je woonkamer of andere ruimte van een nieuw kleedje te voorzien? Dat kan! Met de mengmachine zijn een oneindig aantal kleurcombinaties mogelijk. Enkele minuten wachten en je gaat met jouw favoriete verfkleur naar huis.

Verf

Behang

Ruime keuze uit volgende merken:

Behang Behang Behang Behang Behang Behang Behang Behang Behang Behang Behang Behang Behang

Stof

Ruime keuze uit volgende merken:

Stof Stof Stof Stof Stof Stof Stof Stof Stof Stof Stof

Raamdecoratie

Ruime keuze uit moderne als klassieke rolgordijn, duo rolsystemen, lamellen houten-alu jaloeziën, shutters, japanse panelen buitenscreens overgordijnen en glasgordijnen.
Onze merken:

Raamdecoratie Raamdecoratie Raamdecoratie Raamdecoratie Raamdecoratie

Vloerbekleding

Ruime keuze uit volgende merken:

Vloerbekleding Vloerbekleding Vloerbekleding Vloerbekleding Vloerbekleding Vloerbekleding Vloerbekleding

Ons bereikenTapigro / beter WOON winkel
Industriepark De Bruwaan 91A - 9700 Oudenaarde - 055/31 24 44 - tapigro@skynet.be

Openingsuren
Ma – Vr van 9.00h tot 12.00h en 13.00h tot 18.00h
Za 10.00h tot 12.30 en 13.30 tot 17.00h