Over ons

Ons schildersbedrijf Tapigro staat met zijn werknemers sinds jaar en dag garant voor kwaliteit in de meest uiteenlopende opdrachten, die expertise en kennis van zaken is ook een troef voor de Beter Woon Winkel.

Klanten hebben nu eenmaal heel vaak vragen bij het gebruik van een product. Vanuit onze beroepservaring kunnen we bij het gebruik van uiteenlopende materialen en voor elke situatie naar de beste oplossing zoeken. We gidsen de klant graag op weg naar een geslaagde renovatie. Wij komen graag bij u langs voor advies en het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Aanpak

kleuradvies

Tapigro staat bekend om zijn pragmatische aanpak en uitvoering tot in de details. Onze methodes en en bijna 40 jaar ervaring zorgen ervoor dat uw project de aandacht krijgt die het verdient. Onze 14 professionals leveren elke dag top interieurs en exterieurs af, met de grootste zorg en expertise.

Realisaties

Voor en Na

Advies

kleuradvies

Het lijkt simpel als kleuren in perfecte harmonie naast elkaar staan, maar kleuradvies is een vak apart. We gidsen de klant graag op weg naar een geslaagde kleurcombinatie. De praktijk leert dat het uitkiezen van de combinaties velen doet twijfelen en dat men verdwaalt in overvloed aan mogelijkheden.

Ons bereikenTapigro / beter WOON winkel
Industriepark De Bruwaan 91A - 9700 Oudenaarde - 055/31 24 44 - tapigro@skynet.be

Openingsuren
Ma – Vr van 9.00h tot 12.00h en 13.00h tot 18.00h
Za 10.00h tot 12.30 en 13.30 tot 17.00h